Příběh Restaurace na Císařské

Příběh restaurace Na Císařské začal v roce 1991, když se majitelé rozhodli postavit menší restauraci pro řidiče. Při výběru místa je padoxně zaujala hromada odpadků u hlavní cesty, která ukazovala na to, že tam zastavují řidiči k odpočinku. Do otevření ale uběhlo celých 6 let. 

Majitelka vzpomíná: První jídlo bylo kuře zepter a .... chutnalo. Měla jsem obrovskou radost a dodnes na to vzpomínám. 

Proč název Na Císařské? Součástí pozemku byla cesta, která spojovala Polsko a Balkán, jejíž název byl pojmenován po Rakouském Císaři. 

Co rozlišovalo Restauraci na Císařské od ostatních restaurací v okolí?

Do této "mezinárodní" restaurace, se sjíždějí kromě Čechů a skvělých zákazníků z Bystřice a okolí, také Poláci, Slováci, Maďaři, Němci a vlastně každý turista, který třeba jen projíždí kolem na dovolenou. Restaurace Na Císařské se stala brzo oblíbenou. 

Co zatím stalo a stojí? 

Výborná poloha, pohodlné parkování a hlavně obrovská snaha majitelů podávat výborná jídla v příjemném prostředí.Tak se přijďte přesvědčit na vlastní oči. Děkujeme všem naším hostům, kteří nás navštívili a ještě navštíví.

 Těšíme se na Vás. Manželé Pavlasovi - Bystřice